Om Flerbrukshallen

 – Tidenes største dugnadsinnsats i Skotselv


Øvre Eiker: 35-40 personer, flere entreprenører og et utall maskiner stilte opp til stordugnad for den nye flerbrukshallen i Skotselv i helgen og har trolig spart kommunen for 2,8 millioner.

Initiativet kom fra brødrene Letmolie som gjerne ville at bygda skulle gjøre en innsats for den planlagte flerbrukshallen.

– Vi ønsket veldig gjerne å få fortgang i prosessen slik at vi kanskje kunne få mer ut av de midlene som er bevilget til dette, forklarer Ole Terje Letmolie.

  les hele artikkelen her http://www.bygdeposten.no/ovreeiker/article5158426.ece

Brødrene Arnt Hellik (t.v.) og Ole Terje Letmolie kunne fredag slå ned hjørnestolpene som markerer hvor den nye flerbrukshallen i Skotselv skal bygges. Med det er grunnarbeidene med den nye hallen som skal stå ferdig til skolestart neste sommer, i gang. Foto: Thormod R. Hansen

– Nå blir det hall i Skotselv

Fredag kunne brødrene Letmolie endelig sette i gang med den lenge etterlengtede flerbrukshallen i Skotselv.

Les hele artikkelen her http://www.bygdeposten.no/ovreeiker/article5146049.ece 

Lokalt initiativ

– Kommunen har signalisert at de ikke hadde råd til å bygge mer enn en idrettshall og en syverbane for fotball for de 35 millionene de har bevilget. Vi forsto ikke hvorfor en ikke skulle kunne få mer ut av disse pengene, og tok derfor i fjor høst kontakt med rådmannen. Han ga oss i oppdrag å komme med et alternativt forslag til hvordan en skulle få mer ut av pengene, sier Ole Terje Letmolie.

Positive politikere

Brødrene Letmolie presenterte torsdag innbyggernes alternative forslag for politikerne. Dette ble meget godt mottatt i formannskapet, og skal nå jobbes videre med.

– Vårt forslag innebærer blant annet at vi på dugnad skal flytte ut om lag 10 000 kubikkmeter masse, noe som ellers ville være en stor kostnad i prosjektet, sier Letmolie.

– Når kan en ny flerbrukshall stå ferdig?

– Vi hadde allerede fredag et møte med politikerne for å planlegge den videre fremdriften. Det er viktig at vi raskest mulig får på plass og sendt ut anbudspapirene på byggingen av en ny hall, for flere entreprenører har nå ledig kapasitet, noe kan være med få ned totalkostnadene i byggeprosjektet. Om alt går på skinner vil vi allerede før sommeren kunne sette i gang med dugnadsjobben med å klargjøre tomten, og får vi gjort dette håper jeg hallen vil være under tak vinteren 2010-2011 og stå ferdig til skolestart 2011, sier Lettmolie.

Full pakke

En meget fornøyd Arnt Hellik Letmolie i Skotselv Grendelag forteller at de har hatt et meget godt og positivt samarbeid med både kommunen og innbyggerne i Skotselv i forarbeidet med den alternative planen til nytt flerbrukshus.

– Går det etter planen vil innbyggerne i Skotselv, i løpet av de neste halvannet året få et nytt flerbrukshus med idrettshall, kafeteria, bibliotek og en kunstgressbane utenfor, sier Letmolie

Reklame